Sommaren går mot sitt slut och vi är nog många småföretagare som ser höstupptakten som en liten nystart i miniformat. Under sommaren hinner idéer skvalpa runt och mogna och när alla är tillbaka från sina ledigheter vill man gärna stå i startblocken.

Sommaren är en bra tid att se över sin nätnärvaro och fundera över vad som kan göras bättre, enklare och smartare. För det finns alltid något som går att förbättra. Varför inte satsa på en rejäl uppdatering av din hemsida och komplettera med Facebooksida och webbannonsering i genomtänkt paket? Helt utan startavgifter eller rörliga avgifter vid uppdateringsbehov eller publicering av kompletterande information, bilder eller annat.

Du betalar först när du är nöjd och du vet exakt vad det kommer att kosta hela tiden. Webbannonseringen är lokal och kan ge nya kunder i närområdet.

Allt som behövs är egentligen en vilja att bli mer professionell på nätet så kunderna kan få veta vad du gör, hur du gör det och när du gör det. De allra flesta googlar idag efter dessa uppgifter och då gäller det att man kan bli hittad också!

För den ovane tar det rätt mycket tid att komponera och publicera/marknadsföra på webben, därför hjälper jag som webbess till med allt det krångliga så du kan fokusera på det du är bäst på.

Kolla mer om hur det funkar på www.webbess.se/agos och kontakta mig sen så tar vi ett snack. Extra kul om du finns i Värmdö eller någonstans i närheten. Trots alla digitala möjligheter är det alltid trevligast om man kan träffas "på riktigt".