Jag åker sällan bort på sommaren. Bor man i skärgården så är det inte så jättespännande att lämna den under de allra vackraste veckorna. Någon myntade uttrycket "hemester" och en sån har jag haft i år med få undantag. Det blev en vända till Almedalen i början av sommaren. Fårö och Arvika har också fått besök.

Men annars - hemester på ön! Det är gott så!

Men nu, på höstkanten blir det en utflykt till en varmare ö. Mycket varmare. Och det är ju inte heller fel. Reser med barnbarn så det blir upptäcktsfärd med nya ögon och mycket sol och bad. Och glass.

Som den nätverkande individ jag är tar jag förstås med mig lite elektronik och konstaterar att hotellet har WiFi även vid poolen.

Bra eller dåligt? Uppkopplad eller avkopplad?

Jag tror jag satsar på att vara avkopplad men inte helt nedkopplad...